Από τις άρτιες εγκαταστάσεις μας, το εξειδικευμένο προσωπικό, την υπερσύγχρονη μηχανογράφηση & ιχνηλασιμότητα και την πλήρως ενημερωμένη mobile εφαρμογή μας, στοχεύουμε σε μία ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών ώστε όλες οι ανάγκες της επιχείρησής σας να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής μας.

decor
Πιστοποιήσεις ασφαλείας

Όλες οι άδειες που οφείλει να διαθέτει μια σύγχρονη επιχείρηση του κλάδου, τηρώντας κάθε προαπαιτούμενο σε επίπεδο υγιεινής, ασφάλειας και τήρησης κανονισμών.
Με τον τρόπο αυτό πετύχαμε την ασφάλιση του εμπορεύματος που αποθηκεύουμε στο σύνολό του, από μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες, γεγονός πραγματικά σπάνιο για  επιχείρηση του κλάδου μας, αποδεικνύοντας έμπρακτα την θέληση για σταθερή παρουσία μας στην αγορά.

Εξειδικευμένο προσωπικό

Άριστη παροχή υπηρεσιών από τους εξειδικευμένους συμβούλους μας, προσαρμοσμένη στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό είναι συνεχώς δίπλα σας προκειμένου όλα τα στάδια της εξυπηρέτησης σας από τη Golden Brands να είναι 100% προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας.

Εγγυημένη ποιότητα

Συνεργαζόμενοι αποκλειστικά με επίσημους εισαγωγείς, εξασφαλίζουμε εγγυημένη ποιότητα προϊόντων, αποφεύγοντας αυστηρά ύποπτες πρακτικές.

Πλήρης ιχνηλασιμότητα

Κάθε φιάλη ή κιβώτιο από τη στιγμή που θα μπει στην αποθήκη μας, καταγράφεται ηλεκτρονικά με όλες τις δυνατές πληροφορίες (πχ παρτίδα,LOT number, χρονιά παραγωγής για τα κρασιά, ημερομηνία λήξης) Ταυτόχρονα καταχωρείτε το σημείο αποθήκευσης. Όλοι οι χειρισμοί των αρμοδίων υπαλλήλων γίνονται με ηλεκτρονικές φορητές συσκευές, οπότε υπάρχει πλήρες ηλεκτρονικό αρχείο για κάθε φιάλη και κιβώτιο που έχει διακινηθεί ποτέ από την Golden Brands. Αυτό προσφέρει στο πελάτη κάθε δυνατή πληροφορία, και στη σπάνια περίπτωση απόσυρσης κάποιας παρτίδας για λόγους ασφαλείας από τη παραγωγό εταιρεία, αυτό να γίνει άμεσα και υπεύθυνα.

Mobile Application

Η ευκολία των παραγγελιών σας είναι προτεραιότητα μας. Πραγματοποιήστε τις αγορές ποτών για την επιχείρηση σας, εύκολα και γρήγορα μέσα από το Mobile App της Golden Brands

Logistics

Με όπλα μας τις άρτιες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, τον ιδιόκτητο στόλο φορτηγών και τη πλήρη μηχανογράφηση, προσφέρουμε υπηρεσίες Logistics σε εταιρείες του κλάδου, που θέλουν μια αξιόπιστη λύση στο κρίσιμο αυτό τομέα. 

01

Δίπλα σας σε κάθε επίπεδο

Με Συμβουλές και καθοδήγηση και έμφαση στον κλάδο της εστίασης.

02

Προσαρμοσμένες λύσεις στα μετρα σας

Εξειδικευμένοι συνάδελφοι σας καθοδηγούν για την δημιουργία της wine & bar list σας

03

Παρακολούθηση στατιστικών των αγορών σας

Εντοπίζουμε τυχόν προβλήματα και αδυναμίες

04

Ενημέρωση για τις τάσεις της αγοράς

Σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες και οινοπαραγωγούς του χώρου